AKTUELNO

Imale su otvoren razgovor.

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Eleonora Miljković na žurki koju je za njih organizovao Veliki šef namigivala i flertovala sa Slobodanom Radanovićem, koji je bio muzički gost.

Luna Đogani taj potez nije mogla da joj oprosti, pa je zbog toga izbila žestoka svađa između njih dve. Iako su mišljenja bila podeljena, jer je Nora smatrala da ništa loše nije uradila, Olja Bajrami je odlučila da objasni blogerki da nema potrebe za ishitrenim reakcijama i da je ona odgovorna zbog svojih reakcija koje su, po njenom mišljenju, bile bespotrebne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad smo bili na žurci, pitala me Zlata kao: ,,Je l vidiš"? Ja sam rekla da vidim i da me boli ku*ac, neka se bori sama sa sobom, neću da se mešam u to. Hoću da ti kažem da nema potrebe... Videla si da i za stolom neću ništa reći, samo ono što u datom trenutku mislim - rekla je Olja.
Ja samo želim da budeš sto posto iskrena i da mi kažeš ako te iritiram - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ima situacija kad mi je iritantno kad radiš neke stvari koje nemaju veze sa onim što ti kažeš. Kažeš da te Sloba ne interesuje, a onda dođe situacija kad Nora ništa nije bila kriva, a ti od toga praviš bauk. Ona je stajala i smeškala se, ona koketira i takva je kakva jeste. Kad saslušaš njenu priču, svi mi imamo neke mane i nekog malog zloću u sebi. Da sam ja to uradila imala bi pravo i drvlje i kamenje - rekla je Bajrami.
Ali, ja sam nju branila pred svima, to je mene najviše zabolelo... - rekla je Luna.

Šta ju je još savetovala ova pevačica, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Olja Bajrami

'