AKTUELNO

Dragana razočarana u njihovo prijateljstvo!

Miroslav Đuričić Miki i Dragana Mitar osamili su se tokom poslepodnevnih časova, koje su iskoristili za komentarisanje ostalih zadrugara - ponajviše postupaka i karakternih osobina novinarke Rebeke Popović, u koju je pčelar iz Kupinova, prema sopstvenom priznanju, bio zaljubljen.

Ja ovakovog skota nisam upoznao u životu. Ovo je za proučavanje - izjavio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Srašno - saglasna sa njegovim tvrdnjama bila je Dragana.

Miki je govorio Dragani da se Rebeka družila sa Oljom Bajrami i Eleonorom Miljković za koje sada govori da nikada nisu bile u dobrim odnosima, pa ih je Đuričić pozvao kako bi se Dragana sama i uverila, a zadrugarke su potvrdile Mikijevu priču.

Dragana, ja sam tebi pričao da ćeš proći kao i ostali. Ja mislim da je ona takav jedan prevarant - govorio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam se mnogo razočarala. Kao da smo deca u vrtiću. Ona tvrdi da nikada nije rekla da mi je drugarica, a rekla mi je za stolom malopre. Pogubila se u svojim lažima - rekla je Dragana, kojoj je Miki rešio da otkrije nešto što mnogi zadrugari do sada nisu znali - da Rebeka, prema Mikijevim rečima, uživa u pogledu na nago žensko telo, kao i da sa osobama istog pola voli da razmenjuje nežnosti.
Ona se ljubi sa devojkama. Sinoć je Dorotea zvala da je gleda dok se kupa i ona je otišla. Posle se pita odakle takve priče i onda smo svi mi primitivni - izjavio je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

Foto:

#Dragana Mitar

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

'