AKTUELNO

Svi su šokirani!

Kraljevska porodica je sazvala sastanak i odlučila da ove godine na proslavu Božića pozovu Doriju Ragland, majku Megan Markl. Inače, pozivnicu na ovaj laskavi događaj ne dobijaju oni koji nisu deo kraljevske porodice. Recimo, roditelji Kejt Midlton, koja je sedam godina u braku sa princom Vilijamom, nikada nisu dobili poziv za ovaj događaj.

Foto: Tanjug

Čak je i Kejt na prvi božićni ručak u Sandrigem bila pozvana tek kada se udala za princa Vilijama, dok je Megan poziv dobila pet meseci pre udaje. Kraljica je iznenadila javnost kada je na ovogodišnji ručak pozvala i Doriju, a razlog tome je navodno što je vojvotkinja od Saseksa jedino bliska sa majkom. Podsetimo, Meganin otac Tomas nije ni bio na ćerkinom venčanju jer je nekoliko dana pre toga imao operaciju srca, a vojvotkinja od Saseksa nije u dobrim odnosima sa ocem niti sa njegovom familijom.

Ipak, da bi prisustvovala ručku, Dorija, kao i ostali gosti će morati da ispune bizarno pravilo. Naime, svi prisutni će morati da stanu na vagu pre i posle ručka.

Foto: Tanjug

Ovaj krajnje nesvakidašnji ritual datira još iz doba kralja Edvarda VII, koji je bio opsednut zdravljem.On je imao paranoju da ljudi ne jedu dovoljno, pa je za Božić insistirao da svi budu siti. Iako su danas kraljevske gozbe i više nego obilne, ovaj običaj je zadržan te svi staju na antičku vagu pre i posle ručka. Inače, Megan Markl nedavno je pokazala svoje kulinarsko umeće na jednoj humanitarnoj akciji, a njene fotografije sa varjačom u rukama obišle su svet.

POGLEDAJTE JOŠ: Paris Hilton RASKINULA VERIDBU: Prvo je izgubila prsten vredan DVA MILIONA EVRA, a onda ga je OSTAVILA PRED VENČANJE! (FOTO)

Autor: S.R.

#Megan Markl | Meghan Markle

'