AKTUELNO

Njoj se ovi komentari neće svideti.

Pinkova Zvezda Slobodan Radanović sinoć je napravio opštu pometnju svojim gostovanjem na žurki koju je specijalno za sve zadrugare organizovao Veliki šef.

Kako je poznato da je učesnica Luna Đogani u prethodnoj sezoni imala turbulentnu vezu sa njim, te da je sa njom i prevario svoju, sada već bivšu suprugu Kiju Kockar, tako je sva pažnja bila usmerena na njeno ponašanje i reakcije koje je milionski auditorijum pratio čitavu noć.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su svi očekivali da Luna neće ostati ravnodušna dok peva pesme koje je podsećaju na vreme koje su provodili zajedno, niko nije očekivao da će Eleonora Miljković flertovati sa njim, a mnogi su primetili i da su između nje i Slobe izbijale varnice.

Đoganijeva nije mogla da joj oprosti što je to uradila, a u par navrata je isticala da je to samo njena borba za opstanak. Ona je u toku večeri ogovarala nju sa Rebekom Popović, a nisu ni slutile da su kamere i to zabeležile.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad je ušao Vojke ložila se na njega, sad se loži na Slobu. Svaki put kad sam ja plakala za tim čovekom, ona me tešila. Govorila mi je da on nije vredan toga. Sad tek neće otići kući, sad će biti klipova, pitanja na osnovu ovoga, tako to ide - rekla je Luna.
Ona je meni uvek izgledala kao osoba koja ne znaš šta ti misli. Nisam je uopšte mirisala - rekla je Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zna ona šta radi. Ona zna kako ću ja da reagujem - rekla je Đoganijeva.

Šta je Luna još rekla o njoj, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Rebeka Popović

'