AKTUELNO

Postupio profesionalno.

Pevač Slobodan Radanović sinoć je sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljao stanare najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge 2", tokom žurke koje je bila organizovana.

Foto: Pink.rs

Sloba, koji u ponedeljak objavljuje svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka", priredio je odličnu zabavu zadrugarima i potpuno se profesionalno poneo tokom cele večeri. Sa druge strane, Luna Đogani nije mogla da sakrije emocije.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: HOĆU DA UMREM, NEDOSTAJE MI MNOGO: Luna pobegla sa žurke, počela da JECA, PA PRIZNALA DA NE MOŽE BEZ SLOBE! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge" bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što se žurka završila, ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs kontaktirala je Slobu Radanovića u momentima kada je Luna plakala u pabu, a dok su je tešili Adam Đogani i Savo Perović.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: MOJA BOL SE ZOVE SLOBA RADANOVIĆ: Čim je izašao iz Zadruge, Luna DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je... Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo - rekao je Sloba za Pink.rs.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih reči.

To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - dodaje Radanović.

Foto: Pink.rs

Žurku koja je bila prošle noći u hiperrijaliti programu "Zadruga 2" gledala je cela Srbija. Milionska publika nije spavala jer su svi želeli da pratile dešavanja na imanju, što potvrđuju i merenja gledanosti.

PROČITAJTE: SRBIJA OVE NOĆI NE SPAVA: RTV Pink i Zadruga ubedljivo najgledaniji program na našim prostorima! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'