AKTUELNO

Pažljivo ih posmatrala.

Tokom žurke na kojoj su pevali Slobodan Radanović, Dara Bubamara i Rialda, Luna Đogani više puta je plakala jer nije mogla da obuzda emocije nakon što je u "Zadruzi" ugledala pevača za kog je govorila da je njena najveća ljubav.

Foto: RTV Pink

U jednom momentu Luna je odlučila da čuje savete Marije Kulić čija je ćerka Miljana nedavno uplovila u ljubavnu vezu sa Zolom pred kamerama. Marija je tom prilikom Luni govorila kako treba da zaboravi Slobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li on zaslužuje to da ga voliš i da se ponižavaš? Namerno je došao ovde i ne obraća pažnju na tebe! Ja sam baš gledala! Nijednom se nije okrenuo da te pogleda, namerno! Ti si njemu bila za zaj*banciju do kraja da igra igru i postigne da je j*bao dve žene! On je frajer kao - govorila je Marija.
Mnogo me je povredio! Sve sam uništila zbog toga! Uj*bala sam porodicu i sve! Ja sam se samo zaljubila j*beno! Nisam nikoga želela da povredim. On je meni sj*bao ceo život - govorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Što sada nije sa tobom kada se razveo? Zašto? Zato što je igrao igru! Gde je sada Luna u njegovom životu kada se razveo? Igrao je igru sa tobom - nastavila je Marija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'