AKTUELNO

Dugo se pravila da je sve u redu.

Zurki je došao kraj i Sloba Radanović je počeo da se polako pozdravlja sa svima. Dok su mu se svi zadrugari zahvaljivali na predivnoj večeri, došao je red da se pozdravi sa Lunom Đogani. On je prišao i pružio ruku i okrenuo joj leđa.

Foto: RTV Pink

Ona nije imala hrabrosti da ga pogleda u oči. Nije mogla da izdrži bol koju je osećala pa je pobegla u pab gde je na počela da urla i dozivanje njegovo ime. Razočarana na način na koji je on njoj pružio ruku i kako se sa njom pozdravio kao sa strancem, ona je lila suze dok je Savo Perović gledao zatečen.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Je l' ono bio pozdrav, je l' sam to zaslužila, kakvo je ono ponašanje, ja sam želela da budem sa njim ceo život, on je bio moja sreća, moja ljubav! Ljubavice moja, je l' to način, namerno je došao ovde da ja poludim. On je odradio svoj posao, dobio je marketing, ja se ovde raspadam. On je ljubav moj života, on Sloba. Njega boli ku*ac za mene, on ima drugu devojku, on je moj život. Posle svega i sad bih mu dala sve, srce bi mu dala. Život bi mu dala ako mu bude trebao.

Foto: RTV Pink

Moja najveća bol je Sloba Radanović. Nisam uspela da se saberem, nisam. Pukla sam. Je l' ste svi zadovoljni. Ništa mi nije pevao, dali sam zaslužila jednu pesmu, samo jednu pesmu. Zar samo jednu pesmu, ljubavice moja, za mene. Neka pričaju šta hoće ja te volim, gade, ti si moj. Toliko sam želela da te zagrlim, ljubavi moja. Moj jedini muškarcu. Video si mi suze, sad se sladi tamo - jedva je izgovarala Luna dok su je Savo i Adam držali.

Foto: RTV Pink

Moja porodica je sve izgubila zbog njega, on se nije setio da me zagrli, go*va jedno - govorila je Luna dok su je njih dvojica smirivali.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'