AKTUELNO

Nije mogla da veruje da mu je Sloba dao zeleno svetlo.

Sloba Radanović je napravio pauzu, pa je umesto njega za to vreme zadrugara uveseljavala Dara Bubamara. On se pozdravio sa većinom učesnika, pa je popričao sa Tomom Panićem koji mu je priznao da gaji simpatije prema Luni Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prema rečima manekena, Sloba mu je dao zeleno svetlo, što je Lunu izbacilo iz takta. Ona je nakon toga prišla Paniću i razočarano u suzama pričala.

Zašto si me zajebao, ja sam te voleo kao druga, zašto si me iskoristio za igru, hoćeš kao on da me zezaš, da me iskoristiš, zašto si pričao sa njim, zašto me onako gledaš. Povredio si me, ja sam htela da budeš meni drug - pitala je Luna Tomu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam te zaje*ao, majke mi. Pričali smo o drugim stvarima. ti se meni sviđaš, zbog toga te gledam. Ne moramo više nikada pričati, razumem te, meni se sviđaš stvarno, čekaj evo izvini. Ja sam samo ljubomoran kad vidim tebe blizu njega. To je moja ljubomora, ja sam kriv, ja - rekao je Toma njoj pa nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odvojiću se od tebe, evo majke mi - pričao je Toma dok je Luna počela da plače:
Došlo je to toga da ti udaram šamar, je l' moguće to, ne mogu da verujem. Nisam to htela, majke mi - rekla je Luna, pa je Krunićka pomerila

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'