AKTUELNO

Sloba među prvim numerama otpevao pesmu "Adio amore".

Gosti ovonedeljne žurke koja se organizuje utorkom u rijaliti programu koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2" su učesnik prve sezone, pevač Slobodan Radanović i pevačice Dara Bubamara i Rialda.

Foto: RTV Pink

Sloba je tokom svog boravka u "Zadruzi" bio u ljubavnoj vezi sa Lunom Đogani sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar. Luna, koja je aktuelna ukućanka, često kroz suze govori o Slobi, a jednom prilikom su čak i razgovarali kada je Radanović pozajmio glas Drvetu mudrosti, što je Luna kasnije saznala.

Foto: RTV Pink

Nakon pisma i raspodele budžeta za žurku kada je bilo veoma bučno, ukućani su se uputili u kazinu gde su ih čekali Dara, Rialda i Sloba kog je prvog ugledala Aleksandra Subotić koja je rekla: "Jao, Luna će da umre!".

Posle samo nekoliko sekundi u kazino je ušla Luna Đogani, koja se pozdravila sa Slobodanom i posle par sekundi u društvu Mine Vrbaški otišla za šank kako bi kupila piće, a onda su joj pritrčali ostali ukućani kako bi je tešili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: NAJGLEDANIJA KOMERCIJALNA TELEVIZIJA DOBILA POJAČANJE! Od sutra dan započnite uz novi voditeljski tandem NOVOG JUTRA, Irinu Vukotić i Žiku Nikolića!

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'