AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljivo veče.

Ono što su svi čekali upravo se dogodilo! U najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima, "Zadrugu 2", ušao je pevač Slobodan Radanović. On će večeras zajedno sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljati ukućane na žurki koja se u velelepnom gradu u Šimanovcima održava svakog utorka.

Foto: Pink.rs

Radanović je u prvoj sezoni "Zadruge" tokom svog boravka u Beloj kući prevario nekadašnju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom i aktuelnom zadrugarkom Lunom Đogani, a zanimljivo je i to da Slobu i Rialdu poslednjih dana prate glasine da su u ljubavnoj vezi i da mu je ona prva devojka nakon Lune.

Foto: RTV Pink

Luna danima ne krije svoja osećanja, kao i to da još nije prebolela Slobodana sa kojim je raskinula pre nekoliko meseci, govoreći za njega da je njena najveća ljubav do sada u životu, pa će biti veoma zanimljivo videti kako će ona reagovati kada ugleda Slobu.

Foto: Pink.rs

Zagarantovano je da nas očekuje uzbudljivo veče, zato ostanite uz program ubedljivo najgledanije televizije kod nas - RTV Pink, rijaliti program "Zadruga 2" i najbrži portal u Srbiji - Pink.rs!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'