AKTUELNO

Pevač očekuje da će sve proći u najboljem mogućem redu.

Slobodan Radanović, učesnik prve sezone "Zadruge", večeras će ponovo zakoračiti na velelepno imanje u Šimanovcima, gde trenutno boravi njegova bivša devojka Luna Đogani, koja ni ne sluti da će ga videti.

Pevač tamo ulazi kako bi uveseljavao zadrugare na žurki zajedno sa Darom Bubamarom i Rialdom, a kako su mnogi imali veliki broj pitanja za njega, on se večeras neposredno pred ulazak u najgledaniji rijaliti u regionu uključio uživo na Instagramu, gd eje prvo najavio svoju pesmu "Kocka" koju će u ponedeljak objaviti na svom zvaničnom kanalu na Jutjubu.

Foto: Instagram

- Večeras ulazim da pevam na žurki u Zadruzi. Nadam se da će sve proći pozitivno i da će se zadrugari lepo provesti uz mene, Daru Bubamaru i Rialdu i mi ćemo se potruditi da najbolje uradimo svoj posao - rekao je Sloba.

PROČITAJTE JOŠ: PRIJATELJ LAZARA JEREMIĆA OTKRIVA: On i Nataša nikad ne bi opstali napolju, OSVETOLJUBIV JE PREMA ŽENAMA! (FOTO)

- Razbio sam nos na snimanju spota. Snimajući jednu scenu pao sam na nos. Baš smo se trudili. Nadam se da će vam biti zanimljivo da gledate - dodao je on, pa ponovo pomenuo žurku, koju i sam iščekuje:

Foto: Instagram

- Sve će biti kul, potrudićemo se da sve bude pozitivno.

Kako će sve to izgledati večeras saznaćete ako posle emisije Amidži šou budete bili uz televiziju Pink i najgledaniji rijaliti u regionu - Zadrugu!

Autor: V. T.

#Slobodan Radanović

'