AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparaco lov".

Novo izdanje emisije "Paparaco lov" vas po dobrom, starom običaju očekuje i ove srede od 22 časa na TV Pink.

U ovonedeljnoj emisiji videćete kako se Gagi Đogani fizički iživljavao nad nedužnim psom. Naime, on je dobio na čuvanje kućnog ljubimca njegove bivše supruge Anabele, ali kako nije imao živaca za njegove nestašluke, odreagovao je veoma agresivno. Detalji snimka će otkriti jednu potpuno neshvatljivu stranu ovog nekadašnjeg densera.

Foto: RTV Pink

Paparaco ekipe donose i snimke aktera novih ljubavnih parova na estradi - videćete kako izgleda aktuelna devojka Ace Lukasa, ali i novi dečko Katarine Grujić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Uslediće i zanimljiva priča o Ani Nikolić i Stefanu Đuriću Rasti, čiji su odnosi u potpunosti zahladneli, o čemu će svedočiti najnoviji snimci. Ipak, oni su zajedno odveli njihovu ćerku Taru kod lekara, a dobra vest je i da je devojčica još malo pa prohodala.

Foto: RTV Pink

Veoma je aktuelna i priča oko oporavka Darka Lazića, kao i njegovog odnosa i odnosa njegove familije sa bivšom suprugom Anom Sević. Šta su novo usnimile ekipe emisije "Paparaco lov" pogledajte u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Šerifović imala je hitan poziv na koji je odreagovala agresivnom vožnjom po gradu, a sve kako bi spasla jednu poznanicu kojoj je trebala lekarska pomoć. Videćemo i kako izgledaju predstavnici estrade bez šminke kada se vraćaju sa nastupa iz dijaspore, zatim kako je izgledao izlazak iz bolnice Ivane Selakov sa ćerkom Krunom, ali i zbog čega je Jelena Krunić na kratko napustila najgledaniji rijaliti "Zadruga".

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov" u sredu 21. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aca Lukas

#Ana Nikolić

#Gagi Đogani

#Ivana Selakov

#Jelena Krunić

#Katarina Grujić

#Marija Šerifović

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#emisija

'