AKTUELNO

Neće mu biti dobro.

Nakon posete novog mentora u ovoj sezoni "Zadruge", Gordane Džehverović, ovonedeljni vođa Savo Perović okupio je sve zadrugare za crnim stolom kako bi održao hitan sastanak i podelio zadatke. Iako je sve krenulo mirno, vođa je u jednom trenutku izgubio živce.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on se iznervirao zato što niko nije želeo da očisti police i zbog toga je potpuno poludeo.

Ja pitam poslednji put, je l moguće da niko neće da se javi da očisti ove police?! Hvala, očistiću sam, hvala prijateljima, drugarima! - rekao je Savo.
Ti si vođa, ti si pokretač i ljudi treba da se ugledaju na tebe! Kad zadaš nekome, treba da proveravaš i da vidiš da li je sve čisto - odgovorila mu je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, rasprava je kulminirala kada je Savo upitao Natašu Moskvu da ide da pomogne Lazaru Jeremiću da očisti radionicu, a Bora Santana je zbog toga negodovao.

Ne može ona, šta nas ti razdvajaš? Nemoj ti njih da spajaš, nisi ti spajalica. Ne može ona zato što mi se sviđa - rekao je Bora zbog čega je Savo poludeo.
E baš hoću, ja sam ovde gazda i mogu šta hoću! - odgovorio mu je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SAZNANJA DA JE MILJANA NAŠLA DEČKA, OGLASIO SE SINIŠA KULIĆ: Evo šta je rekao o NOVOM ZETU! (FOTO)

Kako će Lazar reagovati na ovu Borinu izjavu i da li će se između Santane i Moskve desiti nešto više ostaje nam da vidimo, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Nataša Moskva

#Rijaliti Zadruga

'