AKTUELNO

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima večeras će napraviti pravi haos u velelepnom gradu!

Milioni gledalaca TV Pink već su navikli da se utorkom u "Zadruzi" održavaju spektakularne žurke o kojima danima bruje svi zadrugari, ali i publika TV Pink, a posle one koja je zakazana za večeras ništa više neće biti isto!

Foto: Pink.rs

Večeras, odmah posle emisije "Amidži šou", u velelepni grad u kojem od 6. septembra žive učesnici "Zadruge" stiže popularni pevač Sloba Radanović, čiji će dolazak podići nikad veću prašinu!

Foto: Pink.rs

Jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i prve sezone "Zadruge" večeras će svojim, ali i tuđim hitovima prirediti atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da će sve oči biti uprte u modnu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar u prvoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je posle ljubavnog brodoloma govorila kako je uspela da prebrodi Slobu, Đoganijeva je tokom prethodna dva meseca, koliko se takmiči u novoj sezoni "Zadruge", u više navrata plakala zbog Slobe i dozivala ga, te nema sumnje da će pažnja miliona gledalaca biti usmerena ka njihovom susretu koji ćemo imati priliku da vidimo večeras, uživo na Pinku!

Foto: Pink.rs

Sloba u Zadrugu ne dolazi sam - da ovo zaista bude spektakularna žurka postaraće se i folk zvezda Dara Bubamara, kao i poznata pevačica Rialda za koju se, inače, u poslednje vreme spekuliše da je otpočela ljubavnu romansu sa Radanovićem.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Foto: Promo

Večeras odmah posle emisije ''Amidži šou'' budite uz TV Pink i pratite uživo žurku u ''Zadruzi'' posle koje, sasvim sigurno, više ništa neće biti isto!

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Luna Đogani

#Rialda Kadrić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

'