AKTUELNO

O Davidu ima samo reči hvale, što nije slučaj kada je u pitanju Toma Panić.

Ognjen Amidžić razgovarao je sa Lunom Đogani o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi", najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Tomislav Panić Toma izjavio da gaji simpatije prema Luni, Đoganijeva je komentarisala njegove postupke i emocije.

Skontala sam šta dečko radi. Prvo je bila Darija, pa Mina, pa Olja, pa Keti, a sad sam na red došla ja. Žao mi je što sam uopšte ušla u hotel da budem pored njega. On je to iskoristio. Napravio mi je problem na slavi. Ja znam da ne gaji emocije prema meni, to je njegova igra. Razočarao me je kao čovek i on je jedan veliki folirant - izjavila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi zadrugari nedeljama unazad komentarišu odnos Lune i Davida Dragojevića, a velika većina smatra da između njih postoje jake emocije, pa je modna blogerka komentarisala njihov odnos kao i odnos Davida i njegove devojke Aleksandre Subotić.

Ja nosim etiketu rasturačice brakova. Ja sam Davida i Aleksandru zavolela, oni su dobri ljudi. Imaju problema u svojoj vezi ali rešiće. David je zanimljiv, inteligentan i liči na moje drugove koje ja imam napolju. Ja verujem u muško-ženska prijateljstva. Aleksandra i ja nikada bolji odnos nismo imale. David nije moj tip muškaraca. Fizički, on nije moj tip. I da ne postoji Aleksandra ja ne bih bila sa Davidom. Njihova veza će opstati, ja mislim da hoće - pričala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vezu Davida i Aleksandre, Luna je uporedila sa ljubavnom romansom nje i Slobodana Radanovića sa kojim je stupila u vezu u prvoj sezoni Zadruge i pred kamerama istu i okončala.

Sloba i ja smo imali bolestan odnos. Mi se nismo odvajali. Bili smo ušuškani, to je greška. Trebalo bi da se David i Aleksandra druže sa ostalim ukućanima - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je više puta izjavila da joj se u Beloj kući ne dopada nijedan muškarac, ovom prilikom Luna je otkrila koji bivši zadrugar joj se dopao.

Počeo je mnogo da mi prija Nemanja. Ne znam da li bih ja bila sa njim, ali on je uspeo da privuče moju pažnju. Dala sam mu prostora da mi priđe. Krivo mi je što je otišao - priznala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju razgovora Luna je otkrila šta planira da uradi nakon što izađe iz Zadruge.

Planiram da počnem da se bavim muzikom kada izađem. Želim da snimim pesmu kada izađem i uložim u to 100 posto - otkrila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'