AKTUELNO

Potraga za dadiljom ili bebisiterkom ume da bude veliki problem i zahtevan zadatak za roditelje, ali jedan oglas u kom porodica traži nekog ko će im čuvati dete razbesneo je ceo region.

Društvenim mrežama proširio se neobičan oglas koji je iznervirao i zgrozio sve koji su ga videli. U njemu jedna porodica iz Hrvatske traži dadilju, ili kako oni kažu "tetu" koja će se brinuti o njihovoj ćerki.

Oglas koji je nasmejao Srbiju: "Ako imate devojku ili suprugu, prvo nju pitajte da li možete da kupite automobil", evo šta je još napisao duhoviti vlasnik

"Tražim tetu za povremeno čuvanje curice od 10 meseci. Ne želimo debelu tetu ni tetu koja živi s kućnim ljubimcem. Želimo iskustvo u čuvanju dece (na primer rad u vrtiću). Javim se povratno", piše u oglasu.

Ljudi koji su na ovu objavu naleteli vrlo burno su reagovali. I ljutito.

"Jadno dete sa majkom koja ima mržnju prema osobama sa više kila ili osobama koje vole životinje. Žali Bože. Ovo je toliko odvratan oglas i odraz vaše kulture", napisala je jedna žena na Fejsbuku.

"Tražite za tatu ili za dete", piše drugi korisnik Fejsbuka a drugi dodaju:

"Je l' vam neko rekao da "debele" tete ne jedu malu decu", "Koliko kg smije gospođa imati?", upitao je jedan korisnik...

Autor: Snežana Milovanov