AKTUELNO

Žena iz austrijskog Štajra pokrenula je potragu na Fejsbuku u nadi da će pronaći svog partnera Kristofa Kalnija koji je nestao na odmoru u Hrvatskoj.

Par je bio na zajedničkom odmoru u Hrvatskoj kada su se posvađali, nakon čega je muškarac nestao. To je bilo pre deset dana i ona ga od tada očajnički traži.

Prema pisanju austrijskih medija, Kristof Kalni u trenutku nestanka kod sebe nije imao dokumenta ni novac, već samo stari mobilni telefon, prenosi časopis Feniks.

Par iz Štajra bio je na odmoru u opatijskom kraju. Posvađali su se na benzinskoj pumpi, nakon čega je Kalni, inače otac nekoliko dece nestao i od tada više nije viđen.

Njegova partnerka se na kraju okrenula raznim Fejsbuk grupama, očajnički tražeći pomoć u pokušaju da pronađe odbeglog partnera. Kontaktirala je i hrvatsku policiju, ali za sada bez ikakvih rezultata, prenose austrijski mediji.

Bežao više puta

Ovo nije prvi put da je Kristof Kalni nestao posle sukoba sa partnerkom. Kako prenose austrijski mediji, on bi se obično uvek brzo vraćao posle svađe.

Na stranici Nestali.hr navedeno je da je nestali Kristof Kalni nestao u Lovranu, te da je u trenutku nestanka otišao u nepoznatom pravcu.

Lični opis:

Visina: 170

Broj cipela: 42

Kosa: Siva

Boja očiju: Plava

Lice: Ovalno

Razvoj: SrednjI

Osoba na torzu (bradavici) ima minđušu

Podaci o nestanku:

Datum nestanka: 19.7.2024.

Mesto nestanka: Lovran

Okolnosti nestanka: Na mestu nestanka lice se udaljilo u nepoznatom pravcu

Nestanak istražuje PU Primorsko-goranska.

Autor: Snežana Milovanov