AKTUELNO

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona, Admir Arnautović, saopštio je da uviđaj u stanu, u tuzlanskom naselju Stupine, gde su danas pronađena tela tri žrtve — žene A.Č. (34) i dvoje dece (starosti 9 i 2 godine), u toku, i da se sumnja da je ubistvo počinjeno sekirom.

Kako je "Blic" ranije preneo, muškarac Mujaga Čičkušić je sinoć oko 21.15 sati počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju, dok je portal "Avaz" preneo da je pre toga ubio suprugu i svoje dvoje maloletne dece.

Supruga odsustvovala sa posla

Kako je "Faktoru" ispričao izvor blizak istrazi, nakon što je sinoć pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije bio odmah poznat. Takođe, stanari nisu ništa neobično čuli niti primetili pre toga, prenosi Srpskainfo.

Međutim, nakon što se žena jutros nije pojavila na poslu, a starije dete u školi, krenuli su pozivi i proveravanja, da bi na kraju u stanu bila pronađena njihova tela.

Uviđaj je i dalje u toku. Biće izdate naredbe za obdukciju tela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti, prenosi Srpskainfo.

- Takođe, biće izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući način i sredstvo izvršenja tri ubistva - rekao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Mujaga Čičkušić je radio kao medicinski tehničar u Nemačkoj, dok se pre nekoliko dana vratio u Tuzlu.