AKTUELNO

Ćerka svirepo ubijenog Saše K., T.K. oglasila se na svom Instagram profilu gde je objavila fotografije novca sa profila mlađe polusestre, za koju se sumnja da je majci pomagala oko ubistva, sipajući lekove ocu u limunadu.

Na fotografijama se mogu videti novčanice u evrima i markama, a T. je ispod njih navela da sumnja da je motiv ovog jezivog zločina ljubavna veza njene maćehe, kako se ranije pisalo.

"Pa kažu motiv ljubavni problemi... Sliku objavila ćerka osumnjičene", napisala je T.

Podsetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice pokraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po telu. Sumnja se da je već neko vreme bio na meti supruge i ćerke (14) te da su ga trovale lekovima.

Foto: Instagram.com/ttamaricaa9

Dan pre nego što je ubijen ćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa A. i D., izdrobila tablete u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i D. da ih o tome obavesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Oni su po dolasku, kako se sumnja, devojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gde je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre...

Nedugo nakon što je telo pronađeno, policija je uspela da locira D. i uhapsi ga, a potom je u Banjaluci uhvaćena i A.. Dan nakon ubistva privedena je i maloletna ćerka. Svima je određen pritvor.

Autor: