AKTUELNO

Tablete sa kojim je danima trovan Saša Kulišić iz Doboja, kupila je V. M. sestra njegove supruge Andree Kajganić (32), potvrdili su u OJT Doboj.

Podsetimo, Andrea Kajganić i njen ljubavnik Dražen Lazarević (19) do detalja su isplanirali monstruozno ubistvo Saše Kulišića, a u svoj pakleni plan uključili su i Andreinu kćerku od 14 godina, piše Srpskainfo.

Osim toga, otkrili su i nove detalje ubistva.

Kajganićeva i Lazarević su dogovorili sa maloletnom kćerkom od Andree, ona je 29. januara u popodnevnim časovima, usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom.

"Potom je u dogovoru sa osumnjičenima, maloletna K. A. (14) u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala ocu u nameri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su ona i majka i u ranijem periodu davale oštećenom a da on za to nije znao", rečeno je u policiji.

Nakon što su tablete počele delovati i nakon što je Kulišić zaspao, devojčica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

"Osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao Kulišić gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta, gde su mu osumnjičeni zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka te ga usmrtili", pojasnili su u dobojskom sudu.

Telo nađeno u šumi

Podsetimo, Kulišićevo telo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se D. L. tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Kćerka je na društvenim mrežama objavila zajedničke slike i brojne poruke kako će joj nedostajati.