AKTUELNO

Nakon intenzivne istrage, sinoć je uhapšena A. K., osumnjičena za ubistvo Saše K. iz Doboja, nedaleko od stana koji je iznajmila na jedan dan u Banjaluci. Akcija hapšenja odigrala se u banjalučkom naselju Starčevica, blizu jednog poznatog kafića.

Saša K. je pronađen brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, vezan za drvo sa selotejp trakom preko usta i očiju. Motiv zločina se sumnja da je ljubomora. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom.

Pored A.K, uhapšen je i jedan muškarac koji se navodno smatra ljubavnikom A.K.

Policija je najavila vanrednu konferenciju za novinare povodom ovog stravičnog zločina.

Podsetimo, kako piše ATV, u kući je pronađen trag krvi, što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno telo, a sumnja se da je Kulišić napadnut dok je spavao, odnosno da su ga napadači udarili tvrdim predmetom i onesvestili. Zatim su ga vezali, stavili u auto i odvezli u šumu, gde je zverski ubijen.

Policija je uhapsila njegovu suprugu u Banjaluci nakon što je locirala njen automobil.

- Muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da su povezani sa ovim brutalnim ubistvom. U toku je njihova krivična istraga - saopštila je policija i dodala da će više informacija biti saopšteno na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare. Iza ubijenog čoveka ostalo je četvoro dece.