AKTUELNO

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica koja se navodno zove Dženana otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Policajka je prema nezvaničnim navodima portala crna-hronika.info bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nizamina porodica na društvenim mrežama potvrdila je sumnje da se radi upravo o policijskoj službenici.

Emina Buljubašić, sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevenčani muž, oglasila se na društvenim mrežama. Buljubašić je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

Foto: Facebook.com

- Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sudija Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli sa kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici - objavila je Emina Buljubašić.

Policajki na društvenim mrežama stižu salve uvreda i stravične pretnje.

- Spavaš li mirno? Da li si sada srećna? Žena si! Kako si mogla?! Da li možeš mirno nastaviti da živiš kada znaš šta si uradila i čemu si uzrok?! Ništa nisi bolja od dotičnog. Ti nisi ni za žaljenje! Treba ti suditi za učestvovanje u ubistvu. Vidiš ja te nisam ni jednog trena vređala jer si probila dno i mimo dna. Nadam se da će kazna Božja stići - navodi jedna korisnica.

Foto: Facebook.com

- Ubila si majku malog nedužnog stvorenja - navodi druga korisnica.

- Doživotna kazna! Daboga nikada ne zaspala mirno - glasi jedna od mnogih poruka.