AKTUELNO

Fotografija čitulja iz hrvatskih novina širi se brzinom munje društvenim mrežama zbog jednog neobičnog detalja.

Obe sadrže isto obaveštenje o smrti Željka Pasarića, ali je razlika u ožalošćenoj porodici s obzirom na to da su potpisane dve različite supruge, ali i potomci!

- Sa dubokim bolom javljamo svoj rodbini, prijateljima i poznanicima tužnu vest da je iznenada preminuo naš dragi suprug, otac, deda, tast, svekar i brat gospodin Željko Pasarić u petak 19. maja 2023. godine u 73. godini. Sahrana dragog pokojnika biće u četvrtak 25. maja 2023. godine u 12.30 sati iz mrtvačnice u Miroševcu. Datum mise zadušnice biće objavljen na sahrani. Počivaj u miru Božijem - piše u obe čitulje.


U jednoj su kao ožalošćeni navedeni supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, ćerke Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaja Lana, zet Stanko i ostala tužna rodbina i prijatelji.

U drugoj čitulji su međutim navedeni supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena i sestra Višnja sa porodicom i ostala ožalošćena rodbina i prijatelji.

Za sada nije poznato da li je posredi štamparska greška ili je Željko iza sebe imao dva braka. Sumnju budi činjenica da je Štefanija potpisana kao "supruga pred Bogom" i da se pokojnikobva sestra Višnja ne pominje u obe čitulje.

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju.

- Malo je reći da sam prasnuo od smeha - napisao je jedna korisnik na Tviteru pored fotografije novina.

Mnogi su u komentarima naveli i da bi želeli da prisustvuju sahrani gospodina Željka i ostavinskoj raspravi.

- Navijam za svoje supruga Stefanija pred Bogom - iskren je drugi korisnik.

- Imam iskušenje sam da gledam uživo - nadovezao se jedan korisnik.

Autor: