AKTUELNO

Tihomir Dragaš, člana Predsedništva Pokreta Evropa sad istakao je da je u Podgorici je u prvom krugu predsedničkih izbora DPS doživio pravi debakl, govoreći fudbalskim žargonom. Izgubili su u 14 od 18 delova grada, dok su samo prije 5 mjeseci izgubili 4, dodao je on.

- U Podgorici je u prvom krugu predsjedničkih izbora DPS doživio pravi debakl, govoreći fudbalskim žargonom. Izgubili su u 14 od 18 dijelova grada, dok su samo prije 5 mjeseci izgubili 4. Ovo je samo jedan od pokazatelja njihovog rapidnog gubitka podrške. I oni su shvatili da im podrška opada iz sata u sat i zbog toga je tolika buka o ugroženosti Crne Gore i njenog suvereniteta; a upravo su oni najveća prijetnja Crnoj Gori kroz spregu sa organizovanim kriminalnim grupama - rekao je on, pa dodao:

Foto: Evropasad

Važno je iz mnogo razloga da Crna Gora uplovi u mirnije vode i okrene se pomirenju, moralnom i ekonomskom oporavku, a sve u interesu građana.

19. mart je pokazao trend koji će se potvrditi u drugom krugu predsjedničkih izbora kada će konačno poslije 34 godine vladavine Milo Đukanović biti razvlašćen i poslat u političku penzijU, navodi se u saopštenju.

Foto: Evropasad

Autor: