AKTUELNO

Neugodan incident se nedavno dogodio u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku nuždu u njegovom uredu. Osim toga, uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj stanici.

U pitanju je zgrada policijske stanice koja trenutno nije u funkciji, budući da se preuređuje. Tu stanicu, prema podacima na službenoj stranici Policijske uprave zagrebačke, trenutno vodi Joso Žugaj.

Svojim šefom policajac nije bio zadovoljan, pa je to odlučio i otvoreno pokazati. Poruku u obliku fekalija ostavio je u načelnikovom uredu. Neslužbeno se navodi i da mu je bušilicom izbušio nekoliko rupa po zidovima.

Iz Policijske uprave zagrebačke nisu potvrdili što je bio razlog policajčevog nezadovoljstva.

Policijski službenik je posle incidenta kažnjen zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, i vređanja službenih osoba.

Posle toga završio je i na disciplinskom postupku.

“Zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti protiv policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke pokrenut je disciplinski postupak pred nadležnim disciplinskim sudom Ministarstva unutarnjih poslova”, navode.

Prijavili su ga zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

“Napominjemo da je policijski službenik rešenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke privremeno udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka”, poručuju na kraju.

Autor: