AKTUELNO

Šef "škaljaraca" Jovan Vukotić (42) dao je jedan intervju u životu i to Vijestima 2016, gde je između ostalog naveo da je "Tamara Zvicer nesrećna žena", kao i "da je bolesno što mu se pakuje da je pokušao da je ubije u Kotoru".

- Pored svih prljavština koje mi pakuju već neko vreme, ovo je najbolesnija. Dojučerašnji poznanici i prijatelji, od kojih neki vrlo bliski, u saradnji sa ženom Radoja Zvicera, Tamarom, pokušavaju da lažnim svedočenjem kreiraju predmet - da sam 23. maja bio u Kotoru i pokušao da ubijem tu nesrećnu ženu - rekao je Vukotić i dodao da je "potpala pod okrilje takozvanog kavačkog klana".

Foto: Privatna arhiva

Vukotić je ovaj intervju dao nakon što je u decembru 2016. teško povređen njegov prijatelj i telohranitelj Marko Martinović, kada je eksplodirala bomba koja je bila namenjena njegovom bratu,Igoru Vukotiću, ali se osvrnuo i na optužbe da je pucao na Tamaru Zvicer, koje su u međuvremenu odbačene.

- Zbog ličnih kodeksa i ranijih odnosa sa familijom Zvicer, neću ići istom linijom mržnje i podnositi kontratužbu za lažno prijavljivanje, ali ih upozoravam da ne ulaze u ove bolesne spletke. Posle svih loših stvari treba ostati čovek, a mi ćemo se i dalje držati naših principa, jer je kasno da sada skrenemo sa puta - naveo je Vukotić tada.

Podsetimo, Vukotić je ubijen u četvrtak oko 20 sati u elitnom delu Istanbula pred trudnom suprugom Mašom i detetom. Napadači na motoru ispalili su pet hitaca u škaljarca, koji je ubrzo od zadobijenih povreda preminuo. Sumnja se da je Vukotić još jedna žrtva rata kotorskih klanova, na čijoj meti je bio nekoliko puta do sada.

Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA, FOTO/STRANA.UA

Inače, nakon vesti da je Jovan Vukotić ubijen u Turskoj, prva žena kavačkog klana Tamara Zvicer na društvenoj mreži Instagram objavila je stori da je u provodu sa prijateljima. Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi". Tamara Zvicer je po svemu sudeći slavila ubistvo Vukotića.

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

Autor: