AKTUELNO

Pojavila se fotografija ubistva vođe Škaljarskog klana.

Jovan Jovica Vukotić, vođa Škaljarskog klana, ubijen je u Istanbulu, a sada se pojavila i fotografija nastala neposredno nakon ubistva. Vukotićev kum Balša Đuranović objavio je fotografiju uz poruku ubici. "Đe si ubice, kuća ti se iskopala, kukavički čin", napisao je Đuranović.

Vukotić je ubijen pred nevenčanom trudnom suprugom Mašom M. i detetom dok su bili u automobilu, a na njih su pucali napadači sa motora. Na fotografiji vidi se džip šefa Škaljarskog klana i motor koji je vozio jedan od ubica.

Foto: tik tok/CIROCIRO400

Prethodno je Đurović objavio i čitulju u jednim novinama, u kojoj je ubijenom Vukotiću dao obećanje da će čuvati Mašu i Lenu.

"Kume moj ostalo je milion pitanja i milion nedorečenih stvari da kažemo jedno drugom. Jedino mogu da ti obećam, a to je da ću čuvati Mašu i Lenu. A Igora ću nastaviti da savetujem kao što sam i tebe kroz celi život", u potpisu Balša.

Ubijeni Vukotić je preuzeo vođstvo nad organizovanom kriminalnom grupom “škaljari” nakon ubistva njegovog kuma Igora Dedovića u Atini 19. januara 2020. godine, prenose Vijesti. Kotoranin bio je u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.