AKTUELNO

Prijatelji Cetinjanke Nataše Pejović Martinović, koja je zajedno sa svojom sinovima od osam i 11 godina prva žrtva Vuka Borilovića (34) ne mogu da dođu sebi od tragedije koja ih je zadesila, pa mahom na društvenoj mreži objavljuju njihove fotografije uz potresne reči.

Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina, podsetimo, prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je u petak na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

- Neka vas anđeli čuvaju... Eh moja Najo... - stoji u opisu fotografije na kojoj je ubijena Nataša, sa svojim sinovima, gde se vidi da su nasmejani pored novogodišnje dekoracije.

Ispod ove objave, korisnici su samo nizali tužne komentare.

- Kuku, šta nas je snašlo. Kakva je ovo tuga i neopisiva bol - stoji u jednom od komentara, dok već u drugom piše:

- Je li ovo moguće? Ne želim da verujem, želim da se probudim. Pretužno, neka ih anđeli čuvaju.

Komentar, za komentarom, samo su budili još veću tugu i jezu koja prolazi kroz celo telo i na samu pomisao da je neko u jednom trenutku pobio čak 10, a ranio šest ljudi, svojih komšija, sa kojima se viđao svakog dana.

- Tuga do neba. Monstrum je u tuđu malu decu i njihovu majku pucao. Neka počivaju u miru - navela je jedna korisnica, dok je jedan od njih napisao:

- O bože, nedužna bića je ubio. Ova tuga ne može se opisati rečima, ko ja taj da prvo oduzme nečiji život.

Foto: Facebook.com

Mnogi korisnici, i pored ove prijateljice ubijene Cetinjanke objavili su postove vezane za ubistvo njene dece.

- Bila si veliki čovek, kolega i drug. Nedostaješ - napisala je još jedna Natašina prijateljica koja je objavila njenu fotografiju gde je sa jednim detetom.

Takođe, ubijena Nataša bila je aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk na kom je poslednju fotografiju objavila svoje nasmejane sinove dok se kupaju na moru, i to 30. jula. Inače, objavila je i svoju fotografiju na kojoj nasmejana pozira na trgu u Milanu, i ovu fotografiju obelodanila je 8. jula. Nažalost, Vuk Borilović ugasio je mladi život i njenu decu koja su tek bila svesna života. Borilović je nakon ispaljenih hitaca u Natašu i njene sinove, nastavio krvavi pir.

Autor: