AKTUELNO

Stravični masakr koji je danas na Cetinju počinio Vučko Borilović (34), a u kojem je stradalo 11 ljudi i ranjeno šest osoba najveća tragedija u novijoj istoriji Crne Gore. Kako se nezvanično saznaje on je pobio celu porodicu, a potom izašao na ulicu i nasumice pucao na ljude.

Povodom ovog događaja koji je zaprepastio ceo region, ekskluzivno za Pink.ra oglasio se i svedok svega što se danas odigralo.

Sat vremena puca, opalio je preko sto metaka. Kupio je kameru pre par dana... Neko mu baca mađije, neko mu krade ispred kući, ludeo je. Nije umislio, istina je! Pobio je, jer su mu bili krivi svi! Bili smo mu na metar, mogao je nekoga od nas da ubije. Porodičan je čovek, ima troje dece, ali kad mu pukne film... Ima kratak fitilj! Cetinjanin je, pošten momak, iz poštene familije, sve jedan kroz jedan... Ja sam mu ujak, lepo sam mu rekao da se smiri... Rekao mi je: ''Šta da stanem'' i pošao... Nisu ga još uhapsili, ko sad me da mu priđe... Najpošteniji je bio, plovi, ima para, ima svoju kuću, sve ima, ali nema kefalo!

Video: Pink.rs

Vučko Borilović (34), navodno pobio celu porodicu, a potom je izašao na ulicu i pucao na ljude.

"Još smo svi u šoku, ne mogu da verujem šta je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa komšijom, pobio ih je ali čemu svoju nedužnu ženu i decu", ispričala je danas i rođaka ubice.

Inače, Vučko Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Autor: