AKTUELNO

Četiri meseca nakon što je u eksploziji peći na centralno grejanje poginula trudnica u Prugovu u Hrvatskoj, život je izgubio i njen suprug Ante Boban.

Tragedija se dogodila 26. februara oko 10:30 kada je u kući u Prugovu buknuo požar. U kući su se tada nalazili Sanja Nešić Boban (31) i Ante (37), član kliških vatrogasaca. U požaru je kuća bila potpuno uništena.

Sanja, koja je bila trudna šest meseci, preminula je od posledica povreda u KBC-u Split osam dana nakon nesreće. Ante je juče izgubio borbu sa životom u bolnici u Zagrebu.

Par je imao i trogodišnjeg sina koji u vreme tragičnog događaja nije bio kod kuće. Za njega se sada brine porodica, prenosi Index.hr.

- Velikom tugom javljamo da je preminuo naš dugogodišnji član Ante Boban. 2006 g. je osposobljen za zvanje vatrogasca i od tada aktivno učestvuje u operativnom radu našeg društva. Ante, veliko ti hvala za tvoje prijateljstvo, doprinos i druželjubivost koju si nam dao. Ostaćeš zauvek u našim srcima. Počivao u miru Božjem - navode Vatrogasci Klis na Fejsbuku.