AKTUELNO

Crnogorska policija intezivno traga za egzekutorom, koji je obučen u belo, sinoć 20 minuta pre ponoći, ispalio osam hitaca u Milića Minju Šakovića, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana!

Kako navode crnogorski mediji, više kamera u Budvi snimilo je napadača, koji je imao belu košulu dugih rukava i beli kačket.

- Ubica je sedeo sto pored Šakovića u kafiću "Korkovado" u Starom gradu u Budvi. Munjevitom brzinom je izvadio oružje. Sumnja se da je u pitanju kratki automat i ispalio celi rafal u Šakovića, dok su njegovi prijatelji ostali nepovređeni - navodi crnogorska Pobjeda.

Kako dalja pišu, ubica je krupnije građe i srednjeg rasta, a jedna od kamera ga je snimila kako beži prema hotelu "Mogren", gde se i sapleo i ostavio svoj trag, da bi otišao pored obližnje prodavnice i izgubio se između stambeno-poslovnih zgrada.

- Prve pretpostavke navode na sumnju da je ubica stranac, s obzirom na to da na sebi nije imao zaštitnu masku i da je sedeo neposredno pored žrtve, ne skrivajući svoje lice - navode izvori Pobjede i dodaju da je policija, prema nezvaničnim informacijama, pronašla oružje iz kog je pucano na Šakovića.

- U njega je ispaljeno ukupno osam metaka. Najpre tri u glavu, a onda još pet u telo - podseća izvor.

Cernogorski Dan navodi da je policija pronašla i odeću koju je, kako se sumnja, egzekutor nosio u vreme zločina.

- Pronađeni su bela košulja i kačket, pa se sumnja da je egzekutor ispod košulje imao majicu, kako bi zavarao trag tokom bežanja. On se posle ubistva najverovatnije presvukao - navodi izvor crnogorskog Dana.

Autor: