AKTUELNO

Pevači, sportisti, novinari i mnogi uspešni ljudi proslavili su uspeh i prvih 19 godina televizije Pink BiH na glamuroznoj zabavi.

Televizija Pink BiH proslavila je 19. godina uspešnog postojanja i poslovanja u Sarajevu. Pink BiH, kao deo grupacije Pink Media Group, od samog početka pozicionirao se kao ubedljivi lider u gledanosti, a na pijedestalu se zadržao sve ove godine.

Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović podsetio je tokom proslave u Sarajevu da je Pink BiH počeo sa radom davne 2003. godine, koja i dalje nosi sećanja na vreme puno rana i ožiljaka zbog dešavanja 90-ih.

- Zato želim da se zahvalim prvenstveno Bošnjacima, a onda i Hrvatima i Srbima, na jednoj toploj ruci, na dobordošlici i bratskom odnosu koji nikada neću zaboraviti i koji ćemo uvek vraćati. Stvarno je veliko srce Sarajeva – rekao je Mitrović.

Samo nekoliko godina posle osnivanja Pink BiH od vlade ove zemlje Željko Mitrović dobio je pasoš i proglašen je za zaslužnog građanina za međuetničko pomirenje.

- To mi je, nadam se, jedna od najvećih referenci i hvala na tome – rekao je vlasnik i direktor Pink Media Grupe i zaključio:

Prošlo je prvih 19 godina, hajde da vidimo šta ćemo uraditi u narednih 19.