AKTUELNO

Pre osam dana dogodio se stravičan događaj u Zadru. Naime, 21-godišnjem mladiću neko je oštrim predmetom probio lobanju, a ko je napadač, i dalje se ne zna.

Mladić je pušten na kućnu negu, a u poteru se uključio i mladićev otac koji je grad oblepio plakatima putem kojih moli ljude za pomoć.

Tvrdi i da policija o svemu ćuti i ništa ne preduzima, ali iz policije to negiraju. Kažu da inspektori rade svoj posao, s 21-godišnjakom zbog težine povrede nisu odmah mogli da razgovaraju, a javnost o incidentu nisu obavestili kako ne bi narušavali kriminalističku istragu.

"Sve radnje su preduzete, one hitne. A daljnje obavljanje radnji, razgovora i preduzimanje drugih dokaznih radnji i dalje je u toku kako bi se i donela sama odluka o klasifikaciji kaznenog dela", rekla je Ivana Grbin iz PU zadarske.

Mladić u razgovoru kaže da je srećan što je živ.

"Lekar mi je rekao, da me je milimetar dublje ubo, bio bi kraj. Ni Bog me ne bi spasio", rekao je Dujo (21).

"Računam na to da će nekoga zapeći savest. Neku devojku. Nekog dečka. Pa će mi javiti. Na kraju krajeva, neko će videti, ono što se kaže, pošteni građanin. Neki novinar. I na kraju je tako i ispalo", ispričao je svoje motive otac Joško Štefanić.

Autor: