AKTUELNO

Devojčica Džena (2), koja je pala u komu nakon operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu, preminula je jutros.

Prijatelji, poznanici i rodbina opraštaju se porukama na društvenim mrežama od malene Džene Gadžun koja je jutros preminula nakon što je pala u komu posle operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu.

"Alahu si bila draža već nama. Da ti dragi Alah podari lepi dženet, da ti otvori vrata svog dženeta Meleku moj… Ostala su sećanja tvoja. Vole te tvoja braća, mama i babo", napisala je majka malene Džene, pišu Nezavisne.

Foto: Facebook.com/Muris Mure Gadzun

Takođe, poznati sarajevski imam Muhamed Velić napisao je status, rekavši da nam ovo treba biti pouka.

"Devojčica iz Kaknja, pile malo je preselilo. Nije izdržalo naš javašluk i bezobrazluk. Alah će njoj lepše mesto dati, u dženetu najlepšem, ispred kojeg će čekati svoje roditelje, a nama ovo treba da bude pouka i upozorenje da se javašluku, posebno u medicini, ali i u drugim sferama života, mora stati u kraj! Alah da pomogne", napisao je Velić.

Bio je i tu i drugih, ovom vešću potresenih, ljudi.

"Rahmet ti duši, pile naše maleno. Borila si se do zadnjeg momenta ali Alah dž.š. zna najbolje i zna zašto je svoju milost spustio na ovaj način. Leti ptico Dženetska tamo gde nema ljudskog zla, gde nema nikog ko će te povrediti i zlo ti naneti", jedna je od poruka.

Foto: Facebook.com/Muris Mure Gadzun

"Mi smo krivi Džena za tvoju smrt! Mi smo krivi što nećemo zaustaviti korupciju, mito i kriminal! Mi Džena moramo tražiti halala od tebe! Nadam se da će ovo ići pravedno, da se ništa neće staviti pod tepih i da nijedan roditelj neće doživeti ovako nešto. Halali nam Džena što smo loši ljudi", još je jedan od statusa napisnih na Fejsbuku.

Foto: Facebook.com/Muris Mure Gadzun

Podsećamo, devojčica koja je pala u komu nakon operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu preminula je jutros, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo izdaće naredbu za obdukciju tijela, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.

#Džena Gadžun