AKTUELNO

U sačekuši ispred stana ubijena jedna osoba.

U pucnjavi koja se dogodila jutros oko 2:20 sati u Herceg Novom ubijena je jedna osoba. Kako mediji prenose u pitanju je Niko Roganović (65), otac Duška Roganovića koji je u ekspoloziji u aprilu ostao bez nogu.

Niko je, kako prenose mediji, praćen dok se vraćao iz lokala Rič Bejbi koji drži njegov sin Duško, i ubijen ispred stana u kojem je živio.

Prema pisanju medija sumnja se na nastavak obračuna Kavačkog i Škaljarskog klana.

Nedavno, kako pišu mediji, oko kuće Roganovića primećena su nepoznata lica koja su pokušala da napadnu Roganoviće, policija je obaveštena tada o događaju i uzela snimke nadzornih kamera.

Podsetimo, Duško N. Roganović iz Herceg Novog, prvostepenom presudom osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača "Delija" Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

SRBIJA JOŠ PLAČE ZA TIJANOM: Tri godine od strašnog zločina, koji NIKADA NE SMEMO DA ZABORAVIMO

Prema optužnici, Roganovići i Čađenović su 24. jula 2009. godine ubili Vesnića i ranili Markovića u blizini Omladinskog parka u Igalu.

Dok je Vesnić sedio na klupi, Vladimir Roganović i Čađenović su ga uhvatili za ruke, pri čemu je Vesniću jedan od njih zadao više udaraca nožem u levu podlakticu i natkolenicu, dok ga je Duško Roganović iz pištolja pogodio sa dva hica.

Duško je teško povređen kada je 25. aprila eksplodirao automobil koji je vozio u Herceg Novom. Eksplozija se dogodila u momentu kad je prolazio magistralom blizu autobuske stanice u tom gradu.

#Crna Gora

#Pucnjava

#Ubistvo

'