AKTUELNO

Ona je umrla u Kliničkom centru Crne Gore.

Njena smrt dodatno je potresla građane Nikšića jer je njena majka samo pre dvadesetak dana takođe umrla od korone.

Da tragedija bude veća pre nekoliko godina ostala je bez oca, dok je iza njih ostao maloletni dečak Veselin. Ova tužna priča potresla je i društvene mreže.

- Iza njih ostao je mlađi sin sada siroče. Poznajem porodicu i znam da su se borili sa nama za crkvu. Sada im je potrebna ista crkva. Zato se sada obraćam Eparhiji budimljansko-nikšićkoj, Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, pravoslavnim bratstvima, svim ljudima dobre volje da pomognu ovom dečaku, porodici koja će se brinuti o njemu. Živeli su siromašno, ali su barem imali jedno drugo. Šta sad? Ostajemo, komšije, sugrađani, braća i sestre u Hristu - napisao je jedan od prijatelja porodice Nikić.

U komentarima na Fejsbuku može se pročitati: "Tuga do neba!", "Tragedija", dok se jedna osoba ponudila da pomogne tako što bi u slučaju da o detetu nema ko da vodi brigu ona preuzela.

"Budimo ljudi, ne dozvolimo da jedno mlado biće ostane sam. Ne dozvolimo da ga vihor života skrene s pravog puta. Pokažimo da smo tu sad kad mu najviše trebamo", napisao je Željko Mališić na Fejsbuku sa apelom da se pomogne Miličinom bratu.

#Crna Gora