AKTUELNO

Sa polomljenim nogama, i drugim prelomima i teškim povredama prošao je Vlado M. (43), iz Teslića, u pravom hororu koji je pukom srećom preživio, u noći između subote i nedelje u Derventi.

Nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana pred besnim goniočima, sinom i bivšim suprugom njegove partnerke, koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade, prenosi Srpskainfo.

Kako Novosti saznaju, nakon bračnog brodoloma te poznate derventske porodice, nekadašnja direktorka Centra za socijalni rad i sadašnji školski pedagog S. (46) iznajmila je stan, sa mlađim sinom, u naselju Sajmište. Tu je, u nedelju oko 2 časa iza ponoći, i upraćen dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane povređenog sina i bivšeg supruga.

– Mehmed F. (51), vlasnik poznate Buregdžinice u Derventi, i njegov stariji 19-godišnji sin student, zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidevši besne pridošlice na špijunki, S. se očito nije usudila da otključa vrata. Čuvši lupu i galamu, pretpostavlja se da je to, međutim, učinio mlađi sin koji je spavao u stanu – priča izvor upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Zapravo, horor u gluvo doba noći u Ulici Srpske vojske se nastavlja kada sin i otac navaljuju na vrata spavaće sobe, u koju se zamandalio na smrt preplašeni Teslićanin.

– Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i sobna vrata, Vlado je pobegao na balkon stana. Ubrzo potom ostao je bez zaštite i tih vrata. Ostala je dilema da li se, usled obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premesti i sakrije na nekom drugom balkonu, ili je jednostavno sam odlučio da spas potraži skokom sa drugog sprata na pločnik – navodi izvor.

Vlado M. je odmah pri padu polomio pete, odnosno obe noge, ali to nije bio kraj njegovih muka.

– Otac i sin su ga još sa balkona uočili kako puzeći pokušava da pobegne i spase glavu. Oni su ga odmah tu sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli da rukama i nogama mlate. Njegovo bukvalno pištanje probudilo je usnule sugrađane koji su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za zlosrećnog Teslićanina – prenosi jedan od očevidaca.

Autor: