AKTUELNO

Tomislav Kresović, novinar i publicista, rekao je za TV PINK, da 30 godina Milo Đukanović opstaje na pozicijama preko kriminalnih i koruptivnih radnji.

Kresović ističe da je Milo uvezan u taj sistem i dodaje da, dok se ne nađe adekvatna ličnost za njegovu smenu, biće problema sa njim.

- Dok god je on predsednik i ima aparat moći oko sebe, koji je moćniji od građanske volje, on može da trguje sa poslanicima. Njega su provalili kao mafijaškog bosa, ali je u isto vreme situacija takva da zapad traži zamenu, a pošto je trenutno ne vidi – rekao je Kresović.

Aleksandar Đurđev, narodni poslanik, istakao da je Đukanović i dalje snažna politička ličnost u Crnoj Gori i dodao da je važno da će doći do rekonstrukcije vlade u koju će ući i srpski predstavnici.

Foto: TV Pink Printscreen

- Video sam da tamo takvi ljudi postoje, čak mislim da gospodim Dragoslav Drago Šćekić, iz Berana. Smatram da sve partije treba da se objedinje oko njega i da pobedi Mila – rekao je Đurđev.

Vlada Pavićević je rekao da se u Crnoj Gori na dnevnom nivou izmisli po neka nova tema o kojoj onda građani polemišu i diskutuju.

- Ključna vest iz CG je dogovor između predstavnika dve najveće pobedničke grupacije sa izbora od prošle godine, da je neophodna rekonstrukcija vlade Zdravka Krivokapića – rekao je Pavićević.

Kako kaže, vreme je da konačno dobiju vladu kakvo Crna Gora zaslužu i koja će, kako dodaje, da sprovede reforme koje su građani očekivali jošd od 30.avgusta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Očekujemo da se nakon toka stabilizuju stvari u Crnoj Gori – rekao je Pavićević.

On je, komentarišući susret između Đukanovića i Milanovića, rekao je da Mila nisu smenile ne znam koje grupacije, već su ga smenili crnogorski građani koji su heroji te pobede.

- A na Cetinju je Joanikije odneo veliku pobedu, i istakao da je sam Joanikije izjavio da je na Cetinju pobedila slavna Crna Gora i samim ti poslao veliku poruku i objasnio koja je srž tog naroda – rekao je Pavićević.

Autor:

#Milo Đukanović