AKTUELNO

Neverovatan, bizaran slučaj oslobađanja penisa i testisa stisnutih prstenom u četvrtak na hitnom odjelu pulske bolnice završio je srećno, prenose mediji u regionu.

Naime, nakon višečasovne borbe s prstenom muškarčevu muškost napokon su oslobodili od “okova”.

Kako neslužbeno saznaje 24sata.hr, muškarac srednjih godina s grčem na licu došao je u prostorije Hitne pomoći i objasnio kako trpi jake bolove.

U ovom nezabeleženom slučaju čak su intervenisali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu “ponos” i testise od priručne seksualne “naprave”, a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasio celu stvar.

Zbog zaštite pacijenta doktor nije hteo da govori o slučaju.

Ovu bizarnu situaciju potvrdio je i šef pulskih vatrogasaca Ivica Rojnić. Rekao je da nije bilo nimalo smešno i da je satima trajala borba za spas penisa nesrećnog muškarca.

– Intervenisala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspeli da oslobode muškarčevu muškost i istovremeno ga oslobode od bolova koje je trpio satima – rekao je Rojnić.

Neslužbeno se saznaje da je taj prsten bio debeo oko dva centimetra, a je li povređen muškarac u trenutku stavljanja prstena bio sam ili u društvu – nije poznato.

Autor:

#Penis

#Pomoć

#Vatrogasci

#lekari