AKTUELNO

Muškarac M.K. pretrpeo je povrede glave, kada je na njega pala pepeljara bačena sa prozora stambene zgrade u Bijeljini, rečeno je u saopštenju bijeljinske policije.

Policija je prošle noći oko 23:10 na Trgu đenerala Draže Mihailovića uočila muškarca sa okrvavljenom glavom, a identifikacijom je utvrđeno da je reč o M. K. koji je rekao da je povredu glave zadobio kada je neko iz zgrade bacio pepeljaru koja ga je pogodila u glavu.

Povređeni je policijskim službenicima pokazao sa kog prozora je bačena pepeljara, pa su oni obavili razgovor sa I. Đ. koji je ispričao šta se desilo.

Iz Policijske uprave Bijeljina su naveli da je I. Đ. naveo da je M. K. vršio malu nuždu pod njegovim prozorom, pa ga je upozorio, a on je kamenom razbio njegov prozor. Potom je I. Đ. bacio pepeljaru u pravcu M. K.

Povređenom su u medicinskom centru Bijeljina konstatovane lakše telesne povrede. Policija je izvršila uviđaj lica mesta, a o svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Iz policije su naveli da je u toku rad na dokumentovanju krivičnih dela telesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

#Bijeljina