AKTUELNO

Direktor CEBEF-a Damir Handanović i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prisustvovali koncertu Riblje čorbe na stadionu Tašmajdan posvećenom Miši Aleksiću.

Handanović je pratiocima na svom Instagram nalogu preneo deo odlične atmosfere na Tašmajdanu.

On je zajedno sa Vesićem uživao u hitovima Riblje čorbe, a iskoristio je priliku i da se našali na račun zamenika gradonačelnika.

Nisam smeo da pevam Amsterdam zbog Vesića, on će da se naljuti i tražiće da pevam samo Beograd. Zato ćutim na ovo...- našalio se Handanović.

Video: Instagram.com/Damir Handanović

Nakon njegove šale, obojica su umesto Amsterdam pevali Beograd.

Video: Instagram.com/Damir Handanović

Kako je Handanović napisao na svom Instagram nalogu, posle svima dobro poznatog hita Vesić je otišao kući jer, kako je rekao, mora rano da ustane i rešava komunalne probleme.

Video: Instagram.com/Damir Handanović

Simbolično 16. avgusta, na dan kada je rođen čuveni basista Miša Aleksić, večeras na stadionu Tašmajdan u Beogradu sviraju Riblja čorba i prijatelji u njegovu čast. Sav prihod namenjen je Mišinoj porodici.

Miroslav Aleksić, poznatiji kao Miša, rođen je u Beogradu 16. avgusta 1953. godine. Gotovo ceo svoj profesionalni vek posvetio je rokenrolu. Svirao je u nekoliko manje afirmisanih sastava, ali i u poznatoj grupi SOS, u stvari prethodnici Riblje čorbe. Jedan je od osnivača te grupe, koja će s vremenom izrasti u domaćeg gorostasa rok muzike, čija je slava daleko prevazišla granice svoje domovine.

#Damir Handanović

#Goran Vesić