AKTUELNO

Odlazak rano izjutra na plažu da bi se zauzelo mesto za peškire – ili kako ga iz šale nazivaju "rani buking", već godinama izaziva revolt među turistima, koji zbog ovakve bahate prakse ostaju bez mesta.

"Rani buking" nije nova rupa u saksiji, ali zadnjih godina ova praksa doživela je svojevrsnu evoluciju, pa se umesto rano ujutru, peškiri na plaži ostavljaju uveče. Za one koji ne žele da rizikuju i ostavljaju svoje stvari da prenoće na plaži, ujutru dožive pravi šok. Sva mesta budu popunjena, pa čak i ako ste tu u 4 izjutra.

Scena sa prepunom plažom, koju su neki korisnici prepoznali kao Sutomore, osvanula je na jednoj Fejsbuk grupi, a mnogi turisti i ljubitelji crnogorskog primorja pronašli su se u njoj.

Ova fotografija izazvala je jake reakcije na društvenim mrežama i lajkovana je više od 2.000 puta.

- E blago nama sa elitnim turizmom. Pa ti da su malo kreativniji ne bi ni isli nigde, svakako tu jedu, leže, u moru vrše nuždu - glasi jedan od komentara.

- Komunalna policija fino sve da ih skupi i u smeće! Nego nema ni komunalne ni zakona kod nas, Sutomore divlji zapad - napisala je jedna vidno iznervirana žena.

#Sutomore