AKTUELNO

Igor je tvrdio da je Nikolu pronašao u podrumu, a onda je otkrivena užasna istina.

Za jezivo ubistvo Nikole Vukadinovića (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja u Hrvatskoj koje se dogodilo u noći između srede i četvrtka osumnjičen je njegov dvadesetogodišnji sin Igor.

Velika pordična tragedija dobila je dramatičan obrt pošto je upravo Igor Vukadinović prijavio smrta oca policiji i komšijama u četvrtak ujutru.

Kako je tada mladić tvrdio, mrtvog oca zatekao je u prizemlju kuće pošto su ga probudili udarci i buka. Međutim, već u popodnevnim satima istog dana Igor je priznao da je ubio oca.

Inače, Nikola Vukadinović je ubijen tupim predmetom posle više udaraca u glavu usled čega je odmah preminuo.

Nakon što je priznao ubistvo, Igor je noć proveo u policiji, a danas je tačno u 15 sati priveden zameniku Županijskog državnog tužilaštva u Karlovcu gde će biti ispitan, a potom ispraćen na Županijski sud gde će ga ispitati sudija istrage.

Kako piše Jutarnji list, ubistvu je prethodila žestoka svađa koja je prerasla u fizički obračun oca i sina.

Otac je još od ranije poznat kao teški porodični nasilnik, dodaje ovaj medij. Godinama je maltretirao suprugu koja ga je napustila i otišla da radi u Nemačku, zatim stariju ćerku koja se odselila u Senj, a onda i Igora i njegovu mlađu, desetogodišnju sestru, prema kojoj se Igor izrazito zaštitnički ponašao, javlja “Jutarnji list”.

Kako se nezvanično saznaje, ubijeni Vukadinović vlasnik je OPG-a.

#Hrvatska

#Ubistvo