AKTUELNO

Četri meseca nakon svirepog ubistva podignuta optužnica.

Četiri meseca nakon svirepog ubistva trudne Kristine Krupljan (18), kojoj je bivši dečko u autu ispred njne zgrade na zagrebačkoj Volovčici zadao 73 ubodne i 15 reznih rana po celom telu, Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Davida Komšića (20).

Kako se navodi u optužnici, Komšić, čije je poreklo iz Kiseljaka kod Sarajeva, 22 februara ove godine, oko 21.30, iz odmazde je ubio devojku, znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna i da želi prekinuti vezu s njim.

Pročitajte još: KRVOPROLIĆE U SRBIJI! Stravično ubistvo u centru grada! Troje dece ostalo BEZ RODITELJA!

On se tereti da je sa suvozačevog mesta pritisnuo 18-godišnju žrtvu na vozačko sedište kako se ne bi mogla osloboditi i micati, te da joj je nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po telu i glavi.

Zločin se dogodio u automobilu žrtve, nakon što se Komšić s njom dovezao pred njenu zgradu iz večernjeg izlaska.

Foto: Pixabay.com

Prema tadašnjim podacima, 20-godišnjak je prvo pobegao s mesta ubistva, ali se ubrzo nakon toga predao u policijsku stanicu.

Majka ubijene devojke tvrdila je tada kako su osumnjičenog bezuspešno više puta prijavljivali, no u policiji su rekli da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kada je od njih zatražena intervencija.

#Devojka

#Trudnoća

#Ubistvo

'