AKTUELNO

Protiv oboje je podignuta optužnica.

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu je nakon sprovedene istrage podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka i 17-godišnjakinje zbog počinjenog teškog kaznenog dela seksualnog zlostavljanja i iskorišcavanja deteta, kaznenog dela polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina i kaznenog dela iskorišcavanja dece za pornografiju.

Optuženom se stavlja na teret da je od početka decembra 2016. do kraja februara 2017. godine na podrucju Splitsko-dalmatinske županije s tinejdžerkom preko mobilnih telefona razmenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja dece i tražio od nje da snima decu koja su joj poverena na čuvanje radi zadovoljenja svog polnog nagona.

Tereti se i da je od početka 2017. do 23. februara 2017. na području iste županije zatražio od optužene da se druži zajedno s njom i detetom, te se u svom vozilu polno zadovoljio dodirujući dete, što je ona videla.

Foto: Pixabay.com

Mladić se tereti i da je od sredine decembra 2016. do februara 2017. godine u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o deci i video-snimak s optuženom maloletnicom.

Drugookrivljenoj tinejdžerki se stavlja na teret da je krajem februara 2017. godine na području iste županije iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili decu na čuvanje i napravila video-snimak radi zadovoljenja polnog nagona prvookrivljenog.

Pročitajte još: DRAMA U CENTRU GRADA! Odjeknula eksplozija, AUTOMOBIL U PLAMENU! Teško povređene dve osobe

Tereti se i da je od sredine decembra 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog polnog nagona i polnog nagona prvookrivljenog, iskoristila poverenje roditelja koji su joj poverili dete na čuvanje i počinila bludnu radnju.

Na teret joj se stavlja i da je od početka 2017. do 23. februara 2017. na traženje prvookrivljenog da se druži zajedno s njom i detetom, ušla u njegovo vozilo gde je prvookrivljeni počinio prethodno opisano krivično delo.

#Dadilja

#Pedofil

#Policija

#Silovanje

#Split

'