AKTUELNO

Očekivao sam sinoć da Milo Đukanović saopšti crnogorskoj i regionalnoj javnosti koliko je za vreme njegovog trodecenijskog predsednikovanja i premijerovanja otvorio fabrika, bolnica, škola, obdaništa, poručio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

Takođe je mogao reći, kazao je on, koliko je u vremenu pandemije obezbedio vakcina i šta je uradio da naš zdravstveni sistem spremno dočeka ovaj globalni izazov.

- Umesto toga, ponovo se bavio Srbijom, najavljivao nove ratove na osnovu iskustva iz devedesetih i po starom dobrom običaju pretio svima koji ne misle kao on. Zato sad imamo najgoru vest za građane naše države a to je javno priznanje našeg državnog rukovodstva da ne možemo vratiti dugove, da će nam iz dana u dan padati kreditni rejting, i da više nigde nećemo moći da pronađemo neophodna sredstva za puko preživljavanje. Nakon što je EU početkom nedelje odbila da preuzme kredit od kineske EXIM banke, međunarodne crnogorske obveznice su doživele najveći dnevni pad u svojoj istoriji. Drugim rečima Crna Gora je bankrotirala, i zato Đukanović sinoć lovi preostale Srbe iz 1918. pošto u 2021. zahvaljujući njemu, a plašim se i neodlučnosti i nesposobnosti čelnih ljudi Vlade, ćemo doći u situaciju da bukvalno prosimo svaki evro po regionu i svetu - poručio je Knežević.

#Crna Gora

#MIlan Knežević

#Milo Đukanović