AKTUELNO

Uoči izbora u Nikšiću jedan od lidera DF-a Andrija Mandić rekao je da je očigledno da DPS gubi Nikšić i da hoće da naprave određenu ’’predstavu’’ kako nisu izgubili od građana Crne Gore i građana Nikšića koji više ne žele njega i jasno su im to stavili do znanja 30. avgusta.

Kako Mandić kaže Milo Đukanović hoće da nađe izgovore kako ga je neko smenio sa strane, kako su ga smenili Srbija ili Vučić i kako je to bila jedna velika zavera.

Foto: TV Pink Printscreen

Urednik političke rubrike u dnevnom listu ’’Politika’’ Bojan Bilbija govoreći o spotovima koji se u poslednje vreme pokazuju sa procrnogorske strane odnosno iz tabora Mila Đukanovića rekao je da se u njima vidi proratna simbolika.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je neka proratna simbolika, to je jedna borbena atmosfera koja se tamo stvara – rekao je Bilbija za Pink.

-Đukanović je 30 godina bio na vlasti u toj državi i ne može tek tako da ode, Đukanović je uzdrman ali je i dalje na vlasti i mnogi njegovi ljudi. Veoma je teška ta borba i mislim da je on svestan da je za njega sada biti ili ne biti– smatra on.

Istoričar Saša Adamović rekao je da je Milo Đukanović ozbiljno uzdrman nakon poraza od 30. avgusta prošle godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Za očekivati je s obzirom na promene u Crnoj Gori da se posle 30 godina DPS zaista svrgne sa vlasti – smatra Adamović.

#Crna Gora

#Izbori

#Nikšić