AKTUELNO

Nakon glasanja na 26 ponovljenih redovnih biračkih mesta u Srebrenici i 2 biračka mesta u odsustvu, Mladen Grujičić je osvojio skoro isti broj glasova kao na izborima održanim 15. novembra 2020.godine.

Osvojio je 5.192 glasa, dok je Alija Tabaković na rezultatu od 2.024 glasa.

Uz nikad rigoroznije mere i kontrole na biračkim mestima u Srebrenici od strane supervizora -CIK BiH, ovaj rezultat bez ijedne primedbe na regularnost izbora je definitivna potvrda koga građani Srebrenice žele na čelu opštine Srebrenica, kao i lokalne skupštine.

Grujičić je poručio da je Srebrenica dobila starog novog načelnika i da je najbitnije da su izbori protekli bez problema i incidenata.

Grujičić je rekao da je dobro to što su se srpske stranke organizovale i odgovorile na sve podvale, te izrazio uvjerenje da će rezultat biti bolji nego 15. novembra 2020. godine.

On je dodao da takav rezultat govori o tome da ljudi u Srebrenici žele bolji život, ekonomski razvoj, suživot i da se nastave mnogi započeti projekti.

Grujičić je napomenuo da u Srebrenici živi ponosan narod koji zna šta hoće, te ocijenio da bi i veći broj Bošnjaka izašao danas i dao mu podršku da nije uslovljavanja i prijetnji.

- Ovde je pobedila volja naroda, ovde je jasna situacija, jer mi idemo napred i to se stanovnicima Srebrenice sviđa - istakao je Grujičić za ATV i dodao da je dobio čestitke od Bošnjaka koji su čestitali i prvi put i koji su iskreni prijatelji.

#Mladen Grujičić

#Srebrenica