AKTUELNO

Uhapšeni Filip Roganović povezuje se sa Ristom Miljanovićem, visokopozicioniranim članom „škaljarskog klana“ koji je nestao.

Uhapšeni škaljarci Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, odvedeni su u Službu za poslove sa strancima BiH iz Policijske stanice Istočna Ilidža, javlja ATV.

Prema nezvaničnim informacijama, njima će biti uručeno rešenje o proterivanju iz BiH.

Podsećamo, oni su uhapšeni u sredu na području Jahorine, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Mediji su objavili i snimak kako ih policija sprovodi do marice:

Uhapšeni Filip Roganović povezuje se sa Ristom Miljanovićem, visokopozicioniranim članom škaljarskog klana koji je nestao. Dok je Boban Sjekloća navodno sestrić ubijenog Gorana Radomana. Ubistvom Radomana 2015. godine otpočeo je rat crnogorskih kriminalnih klanova koji traje i dan-danas.

Podsetimo, mediji su ranije danas javili da je na Jahorini locirana i Tamara Zvicer, supruga navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA

Policija proverava da li se boravak uhapšene trojke na Jahorini može povezati sa njom.

Foto: MUP

Kako javljaju mediji, nakon privođenja trojice škaljaraca pretresena su sva trojica, vozila koja su koristili, kao i apartman u kojem su bili. Navodno kod njih ništa nedozvoljeno nije pronađeno.

#Hapšenje

#Jahorina