AKTUELNO

Nekoliko visokopozicioniranih članova jednog kriminalnog klana uhapšeno je sinoć na Jahorini u jednom tamošnjem hotelu.

Crnogorske Vijesti navode da im je više izvora iz Uprave policije potvrdilo da su u pitanju članovi kavačkog klana, a mediji iz BiH prenose međutim da su uhapšeni pripadnici škaljaraca.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su potvrdili da su jutros uhapsili tri državljanina Crne Gore. Akciju su sproveli pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prema navodima banjalučke ATV uhapšen je član škaljarskog klana Milan K. za kojim je bila raspisana poternica. Avaz navodi da su za Kršićem bile raspisane tri međunarodne poternice, ali su sve povučene. Istražuje se na koji način su pripadnici klana ušli u BiH. Pretpostavlja se da su imali lažne pasoše.

Vijesti navode da su na Palama uhapšeni crnogorski državljani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća. I dok mediji u regionu prenose da je Kršić član škaljarskog kriminalnog klana iz crnogorskih bezbednosnih struktura ističu da je u pitanju telohranitelj visokopozicioniranog člana kavačkog klana.

Beogradski mediji javljaju da je uhapšena i Tamara Zvicer, supruga jednog od navodnih vođa kavačkog klana Radoja Zvicera.

Nadležni se za sada nisu zvanično oglasili.

Policija je prema prvobitnim informacijama kasno sinoć upala u turistički kompleks nakon čega je navodno razoružala obezbeđenje pripadnika klana. U akciji su uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe.

#Hapšenje

#Tamara Zvicer